ŞIRNAK / CİZRE - Ahmed-i Hani Ortaokulu

Ock

Dönem sonu sosyal etkinlikler çalışması kapsamında okulumuzda çeşitli etkinlikler yapılıyor. daha fazla içerikler için sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz

instagram  https://www.instagram.com/ahmedihaniortaokulu?igsh=MWF1NDgweTZxc2d0aA==

Ock

FİLİSTİNLİ KARDEŞLERİMİZE DESTEK OLMAK İÇİN OKULUMUZDA KERMES DÜZENLEDİK. EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

CİZRE 100.YIL HALK KÜTÜPHANESİ AÇILIŞINA ÇOCUKLARIMIZLA KATILDIK. YAPIMINDA EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

ÖZEL HEDEFİMİZ OLAN"OKUL BAŞARISINI ARTIRMA" KAPSAMINDA VELİLERİMİZ İLE "VERİMLİ ÇALIŞMA " KONULU SEMİNERLERİMİZ DEVAM EDİYOR.

Ara

Okulumuz öğrencisi Fırat Özkul okul sporları turnuvasinda güreş serbest stilde il birincisi olmuştur öğrencimizi tebrik eder bölgede yapılacak yarışmada basarılar dileriz

Ara

Ahmedi hani ortaokulu olarak KEŞFEDEN BİR TÜRKİYE diyoruz ve çocuklarımızı geleceğe daha iyi hazırlamak adına bakanlığımızın Tübitak - Uzay teknolojileri- yazılım mühendisliği gibi desteklediği projeleri Koordinatör öğretmenimiz usuf YILDIZ rehberliğinde  tanıtıyoruz.

Ara

"Nasreddin Hoca Dinazorlar Çağı" filmini öğrencilerimizle izleyip eğlenceli vakit geçirmeleini sağlayan Sınıf Rehber Öğretmenimiz Murat YALÇIN'a teşekkür ederiz.

Ara

BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ VE YAZILIM DERSİMİZDE KODLAMA ETKİNLİKLERİ YAPMAYA DEVAM EDİYORUZ.

Ara

SMA HASTASI EFNAN BEBEK İÇİN DÜZENLENEN YARDIM KERMESİNE ÖĞRENCİLERİMİZLE BERABER KATILDIK.

Ara

OKUL SPORLARI TURNUVASINDA "YILDIZ KIZLAR" KATEGORİSİNDE İLÇEMİZDE 2. OLDUK VE İLDE YAPILACAK MÜSABAKALARA KATILMAYA HAK KAZANDIK. ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ.

Ara

RESİM DERSİMİZDE AKRİLİK BOYA, SULU BOYA VE LAVİ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR.

Kas

24 KASIM  ÖĞRETMENLER GÜNÜ MÜNASEBETİYLE DÜZENLENEN VOLEYBOL TURNUVASINDA İLÇE GENELİNDE 1.OLDUK... EMEĞİ GEÇEN OKUL MÜDÜRÜMÜZ ORHAN BİLİK VE KIYMETLİ ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

10 KASIM KODLAMA ETKİNLİĞİMİZ BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ÖĞRETMENİ YASEMİN YETİM REHBERLİĞİNDE YAPILDI.

Kas

TEKNOLOJİ TASARIM DERSİNDE 7.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZLE ÇİZGİSEL TASARIMLAR YAPILDI. ÖĞRETMENİMİZ ŞENİZ SÜMER'E TEŞEKKÜR EDERİZ.